Breng je vitaleer in beweging

Sport en bewegen

Ons sportconcept

Altijd iets wat bij je past

Bewegen is voor iedereen anders. Mede daarom is ons – Sport en bewegen – zo geliefd. Met credits allerlei sporten afwisselen, wanneer je maar wilt. Van kinderen tot volwassenen, binnen of buiten, revalideren of topfit, voor elke situatie een passende training. Wil jij dit ook ontdekken? Dat kan!

 

Neem contact op voor een vrijblijvende gratis proeftraining.

Waar alles leuk vinden een nadeel was, is dat nu juist een voordeel!

Overzicht trainingen en producten

In de Vitaleer-app vind je al onze trainingen en producten in 1 overzicht.

Vitaleerpas

Abonnementhouders kunnen een Vitaleerpas ontvangen, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot onze trainingen en faciliteiten in onder andere het Optisport Tolhuisbad en het Sportcentrum Tolhuispark te Dokkum.

VIT&Run

Hardlopen

Door het verbeteren van je looptechniek en uithoudingsvermogen ga je meer plezier ervaren in het hardlopen!
Onze VIT&Run training biedt je de nieuwste inzichten, persoonlijke begeleiding, vaardigheden en kennis om hard te lopen op jouw niveau.

Voor wie het hardlopen wil ontdekken bieden we de VIT&Run Startcursus, waarin je in 8 weken streeft naar 30 minuten achter elkaar blessurevrij hardlopen.
Daarnaast kun je een persoonlijk trainingsschema laten maken bij één van onze looptrainers.

 

VIT&Swim

Zwemmen

Altijd al je zwemtechniek of -conditie willen verbeteren? Triatlon of revalidatie? Vitaleer bij ons met misschien wel de meest vitalerende sport die er is!

Je bent nooit te jong of te oud om het te leren en het brengt lichamelijk en mentaal vele voordelen. Op jouw eigen niveau en tempo leren we je de meest efficiënte of gewenste technieken. Daarnaast kan de ervaren zwemmer zijn of haar conditie behouden of verbeteren.

Bij VIT&Swim krijg je zwemtraining in het ‘Tolhuisbad’ of  ‘It Paradyske’.

Bij VIT&Swim Outdoor ervaar je zwemtraining in divers open water rondom Dokkum.

VIT&Yoga - VIT&Flex

Yoga

Ontdek de juiste balans in dit moment van ontspanning

VIT&Yoga geeft je dat essentiële moment waarin je kunt ontspannen. Ontdek in onze lessen dat rust, energie, flexibiliteit en kracht voor de juiste balans zorgen.

Bij VIT&Flex train je op kracht, uithoudingsvermogen, conditie en flexibiliteit! Door een combinatie van sportieve houdingen en FeetUp verlaat stress je lijf en vind je balans tussen inspanning en ontspanning!

VIT&Outdoor - VIT&Indoor - VIT&Team

Outdoor en Indoor

Waarom kiezen voor één sport, binnen of buiten, als alles kan? Daarnaast, bewegen biedt zoveel meer dan alleen een fit lichaam. De energie en voldoening geven je denkruimte, rust en orde. Het geeft je zelfvertrouwen en vraagt naar meer!

Bij VIT&Outdoor geniet je in frisse buitenlucht van allerlei training-combinaties als fitness, bootcamp en crossfit-onderdelen.

Bij VIT&Indoor geniet je in de sporthal van de ongekende diversiteit in sport en spel. Van volleybal, unihockey, atletiek en turnen tot wandklimmen aan toe.

Bij VIT&Team kun je met een besloten groep Outdoor en Indoor-trainingen volgen. Ideaal voor bedrijven en verenigingen.

VIT&Circuit

Circuit

Bij VIT&Circuit werk je in je eigen tempo binnen verrassende circuits van kracht, conditie, behendigheid en lenigheid aan jouw totale fitheid. Zo ervaar je waar je lijf toe in staat is en hoe je het fit en vitaal kunt houden. Deze vorm van sporten kun je genieten in de fitnessruimte, de sporthal en op het buitenterrein.

VIT&Circuit Aqua geeft je zelfs de mogelijkheid om de krachten van het water te benutten en zo de oefeningen te verlichten of juist te verzwaren.

VIT&SwimRun

SwimRunnen

Deze sport gaat voorbij alle vaste routes, uitdagende paden en jouw grenzen!

Je wisselt bij VIT&SwimRun het hardlopen en zwemmen meerdere keren met elkaar af, dit alles doe je in dezelfde outfit. Je zwemt met je hardloopschoenen en je rent in je wetsuit of swimrun pak. Alleen of in duo’s. We leren je alle kneepjes van de sport, snelle wissels maken, samenwerken en vooral het plezier in de sport te ervaren.

Start elk voorjaar tot en met september.

VIT&Kick

12-16 jaar

Houd jij van lekker knallen, sport en spel, kracht en conditie, lol met je leeftijdsgenoten en een uitdaging? Geniet in de sporthal van alle soorten sport en spel. Van volleybal, unihockey, atletiek en turnen tot klimmen, elke week een verrassing. Kom meedoen met VIT&Kick en versla de volwassenen!

Deze trainingen zijn er voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Nieuwsgierig? App je vrienden, kom gratis ervaren en meld je vandaag nog aan.

VIT&Kids

6-11 jaar

Wil jij je kind zowel binnen als buiten laten genieten van beweging, kortom gewoon kind zijn? Dat kan!

Van sport en spel, klimmen en klauteren tot samenwerken. We bieden het, met individuele aandacht, aan kinderen van 6 t/m 11 jaar bij VIT&Kids aan!

Deelname vereiste: Zwemdiploma A.

VIT&Nijntje

2-5 jaar

Wil jij je kind spelenderwijs laten ontdekken en genieten met beweging, kortom gewoon kind zijn? Dat kan!

Bij VIT&Nijntje kunnen kinderen van 2 t/m 5 jaar met allerlei spelletjes en circuits samen leren klimmen, klauteren, balanceren, gooien en mikken. Dit wordt aangeboden door onze partner Gym Academy op meerdere locaties in Dokkum.

 

Neem contact op voor je aanmelding of vraag via info@gymacademy.nl of 06-13193131. 

Tarieven sport en bewegen

1 credit, eindeloze keuze

Met onze credits kun je alle sporttrainingen afwisselen die je maar wilt. Een training duurt 1 uur en de credits kun je aanschaffen in een strippenkaart, welke een jaar geldig is, of als abonnement. Daarnaast is elk abonnement opzegbaar per maand! Afhankelijk van het soort training kost deze 1, 2 of 3 credits.

Bij elke bovenstaande training lees je hoeveel credits een training kost.

Besparen

Sporten en bewegen kan bij ons ook via BFNL, Bedrijfsfitness Nederland. Wanneer je gebruik maakt van onze abonnementen kun je via je werk tot meer dan 50% besparen op kosten.

Onze strippenkaarten

12 credits

Strippenkaart
54
  • 1 jaar geldig

36 credits

Strippenkaart​
155
  • 1 jaar geldig
Meest gekozen

60 credits

Strippenkaart​
250
  • 1 jaar geldig

We plannen graag een gratis eerste training voor je in! En houden dan een kort intakegesprek waarin we je wensen bespreken.

Aansluitend kun je direct je eerste indruk van een training krijgen.

Onze abonnementen

12 credits

Per maand abonnement
50
  • Per maand

24 credits

Per maand abonnement
95
  • Per maand
Meest gekozen

36 credits

Per maand abonnement
130
  • Per maand

Onbeperkt vitaleren*

Per maand abonnement
150
  • Per maand

Sport en bewegen

Overzicht trainingen

Ook in de Vitaleer-app vind je al onze trainingen en producten in 1 overzicht.

Vitaleerpas

Abonnementhouders kunnen een Vitaleerpas ontvangen, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot onze trainingen en faciliteiten in onder andere het Optisport Tolhuisbad en het Sportcentrum Tolhuispark te Dokkum.

Dit is het moment

Start met sport en bewegen!

#vitaleren

Deel jouw Vitaleer moment

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: ongeldige feed ID.

Contact met Christiaan

Stel je vraag direct