Vitaliteit op de werkvloer

Vitaleren voor bedrijven

Zet die stap

Start vitaleren op de werkvloer!

Mensen vormen de kern van een bedrijf. Hun gezondheid en welzijn is essentieel voor een organisatie. Om deze reden is het van belang dat een bedrijf hier standaard zorg aan besteed in haar denk- en werkwijze.

Wij ontzorgen bedrijven volledig om de vitaliteit van hun mensen en organisatie na te streven.

Zo gaat dat

Bedrijven aan het vitaleren

Aanbod

Dit bieden wij

Als vitaliteitsbedrijf zien we dat mensen en organisaties vaak wel willen, maar niet altijd weten hoe. Daarom faciliteren wij de mogelijkheden die de vitaliteitsbalans in een bedrijf brengen. Van vitaliteitscheck, PAGO, PMO tot sport en bewegen. Van voedingsadvies tot ontspanning. En uiteraard coaching en training in waar het allemaal om draait, onze eigen denk- en werkwijze; Vitaleren.

PAGO en PMO

Vitaleerchecks

Onze Vitaleerchecks zijn uitermate geschikt als PMO en geven geanonimiseerd inzicht in de vitaliteit van de mensen binnen een organisatie, waarmee we advies op maat kunnen geven aan zowel de werknemers als werkgevers. We bieden ze zowel op locatie (in-company) als op een Vitaleerlocatie in Burgum aan.

Vitaleren als bedrijf

Coaching en training

Door middel van onze Vitaleerchecks weet je hoe je mensen in je organisatie er fysiek en mentaal voor staan, maar weet je ook wat je ermee kunt? In onze coaching en training leren we de mensen in een bedrijf vitaleren, waarmee het verzuim naar beneden gaat en de productiviteit omhoog. Bovenal zullen de mensen uit de organisatie gelukkiger zijn en dit ook uitstralen!

Kwestie van doen

Jouw bedrijf vitaal!

Zijn er vragen, wil je partner van Vitaleer worden, mis je iets of kun je niet wachten om te starten? Informeer en zie wat het jouw bedrijf kan brengen. Samen maken we jouw bedrijf vitaal!

#vitaleren

Kwestie van doen!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: ongeldige feed ID.

Contact met Christiaan

Stel je vraag direct